Over Lotus Salaris & Advies

De naam Lotus komt voort uit haar betekenis namelijk; zuiverheid en waardevol. Via deze weg wil ik vooral voor midden- en klein bedrijven veel kunnen betekenen met mijn diensten en dit op een zuivere en waardevolle manier. Lotus Salaris & Advies is gevestigd in Barendrecht (Zuid-Holland).

Mijn visie over Lotus en mijn dienstverleningen; ieder lotusblad weerspiegelt één van mijn dienstverleningen en uiteindelijk ontstaat er een mooie lotusbloem. Een lotusbloem heeft water nodig om mooi te blijven. Zo hebben mijn dienstverleningen steeds kennis nodig om up to date te blijven.

 

Ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Santusha Mohan-Sobnath en ben geboren in Paramaribo. 

Na het behalen van mijn diploma Administrateur ben ik in 2008 begonnen als assistent salarisadministrateur bij een accountantskantoor in Rotterdam. Ik ben vrijwel direct begonnen met de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie en kort daarna met de Vakopleiding Payroll Services (Hbo). Beide diploma's heb ik behaald. In de loop der jaren heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren en- administratiekantoren en ben zo doorgegroeid tot Payroll Professional. In 2016 heb ik mijn diploma Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen (Hbo) behaald. 

Ik had geen ambitie om zelf een onderneming te starten. Ik wilde gewoon mijn eigen ding doen bij een werkgever. Op een dag kwam in mij op dat ik het best kan proberen. Ik ben dankbaar dat mijn visie voor mijn vak en ideeën er toe hebben geleid om een stap te zetten naar een eigen onderneming.

Uiteraard ben ik ingeschreven als Register Payroll Professional (RPP) in het register van "Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA)". Hiervoor moet ik jaarlijks aantonen dat ik actuele kennis bezit over het vakgebied.

In 2009 ben ik getrouwd en samen hebben wij twee prachtige kinderen.

 

Oprichter/Eigenaar